Tuesday, June 14, 2011

dua puluh

Salam.

Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi kerana Allah masih memanjangkan usiaku ini. Orang kata lagi bertambah usia kita, lagi dekat kita dengan ajal. Betul sangat tu.

Ku sudah 20 tahun. Sudah besar orang kata. Kawan2 selalu kata sudah boleh kahwin. ;) hehe. Ketentuan untuk kahwin itu bukan pada umur tapi pada kematangan dan persediaan serta izin-Nya.

Ape eh perasaan dah 20 tahun ini? Macam biase je rasenye :) tidak! ku ade rase berbeza tatkala umur ini tiada lagi angka 1 di hadapan. Ku bukan lagi budak remaja biasa sudah. Ku perlu berubah untuk lebih matang dalam segala urusan.

Dikesempatan ini, ku inginlah mengucapkan ribuan terima kasih terutamanya buat ayah, ibu, naqeeb, nadia, najwa, wan, acu, ira, syafiq, mama, along, auntie, makcu dll. Tak dilupa juga pada rakan2 yang wish through fb, ym, skype, sms, call, face2face, yang buat surprise, yang beli kek, yang dedicate video, yang tuang bedak, yang mendoakan & yang bagi hadiah. Terima kasih sangat2.

InsyaAllah, I'll be a better person from this moment onward. May Allah bless u all too..

No comments: