Wednesday, December 8, 2010

"hepi reading :D"

dulu time kat sekolah, ku selalu dengar orang wish "hepi eating", "hepi study", "gudlark exam", "hepi breaking fast","break both legs" dan macam-macam lagi. Tapi bila dah keluar sekolah ni, dah xde dah nak dengar orang wish macam tu. kalau ada pun just "gudlark exam". kadang-kadang terase rindu pulak zaman sekolah.

right now baru ku sedar betape that wishes are nice to hear. somehow, that wishes are the motivation for us to do something. for example, bile kite dengar orang wish kite "hepi study" kte rase semangat nak study. begitu jugak bile kite buat sesuatu yang lain. That wishes sometimes comfort us.

Sungguh, aku sangat merindui zaman sekolah ku dulu. By those wishes, I think we are more closer...pioneers, i miss u guys..sspianz & teachers, i miss all of u a lot..

2 comments:

ana said...

nak wish jugak la..:)
goodluck utk final exam. do yr best. may Allah helps you :)

Nabilah Farhana Yahya said...

sab, terima kasih :)
have fun for winter break :)