Friday, December 10, 2010

arigato'

salam.

Lagi 3 hari lagi nak start final exam. Cuak sebab x habis study lagi. And, project x siap2 lagi ni. Haduih, pening kepala betul buat coding mengarut ni. Really2 want to stop taking this kind of class. But, have to face it..haih.. kenapalah diorang pandai coding? Macam mana diorang boleh buat, tapi aku x boleh nak buat?? huh..I guess it just a matter of minat ke x. I really don't like this.

Anyway, even I emo right now, there are something that let me smile today. So wonderful to have friends like them. First of all, thanks my roomate for making me a breakfast. you are such a great roommate ;) Thanks jugak buat coursemate aku sorang ni for giving us a surprise.. You are such a kind person. Not to forget, thanks ayah & ibu for the parcel :) yeay, Little Dudu dah sampai US :)

LBNL, thanks for the one yang selalu pakai baju biru(u know who u r) sebab dapat bertahan dengan keemoan aku ni..

wassalam..


7 comments:

rabi'ah said...

haaaa. sape slalu pakai baju biru. hihihihi. committee no 1 ke??? :P

Nabilah Farhana Yahya said...

uit ko la yang selalu pakai baju biru...ko nih..

rabi'ah said...

elelelellele. committee nombo 1 camne??? ehhehee.

Nabilah Farhana Yahya said...

sape? iqbal?? pe sal ngn die??

rabi'ah said...

eehhhh... committee no 2 la tuu...... heheheehehhehe. iqbal wat pe. haish.

adibah said...

sape plak berbaju biru? hmmm

rabi'ah said...

adibah, committee no 2 la tu! ngahahhaa.