Wednesday, August 18, 2010

perihal orang nak tinggalkan rumah

salam.

empat hari je tinggal sebelum ku berangkat ke US.

almaklumlah nak fly la katenye, macam2 terjadi kat umah nih.

adek : kaklong, kaklong rase kaklong nangis x tyme kat airport nnt?

kaklong: hmm..kaklong nanges ke, adek yang nanges dulu?? hehe

adek: kaklong, nnt before kaklong fly, nak tido ngn kaklong dulu boleh??

kakak: x best la nnt kaklong xde. xde orang nak tolong nadia..

ibu: hmm..camne la nnt kaklong xde kat umah..sume mende ibu kene buat..

wan: ha, bile lagi nak suro kaklong buat keje..nnt dah fly x dpt tolong wan..

hurmm..macam2 kerenah ahli keluarga ku ni..beli teringat balik, rase sedih membelenggu diri ni..sedih pulak nak tinggalkan family kat sini.
tapi, cita2 harus diteruskan. InsyaAllah dengan berkat doa ibu & ayah ku, akan ku belajar sungguh-sungguh di US kelak..

7 comments:

rabi'ah said...

bell, "bile" la. bukan beli. haha.

akak aku lg la. die kate kat anak die "nanti maksu xde, sape nak teman mama pegi shopping?"

hahaha.

Nabilah Farhana Yahya said...

hheeh..xpe la..dh post dh pon..hope org paham :)

hahha..tu la psl..tp bg ko ak taw spe yg akan nanges lu tyme ko nk fly..SNICKERS!!! wuaaaa

S. Al-Farisi said...

hehhe.. same la cam mamy aku gak...

"ira tolong gunting habis semua lada nanti senang mak nak blend, kau dah takde nti dah tak payah gunting2 dah"

hohooh

*Sedih kan rasa.. hibaa jee

Nabilah Farhana Yahya said...

tu la shira..hiba, sedih sume :(

nadiah said...

Haha...orang kat rumah Nadiah, macam takdak apa saja. Excited nak pesan barang ada laaa... XD

Nyways, selamat beterbangan Bell! :)

Nabilah Farhana Yahya said...

nadiah, hehhe...sume x sabo nk pesan corell ek?? hihi..biase la tu..

thnx nadiah..korg ble dh taw flight, gtaw la ye..boleh welcome korg dr US nnt..hihi

nadia farhana said...

hahaha...
wueeekk....


RINDU KAKLONG!