Sunday, March 21, 2010

pesta buku a.k.a book fair

salam

alhamdulillah, tercapai juga hasrat dihati ini.
sudah sekian lama x menjejaki PWTC, akhirnya smalam, saya serta keluarga berkampung di PWTC.
tepat jam 10 pg, kami sudah pon terpacak di pintu depan PWTC.
masuk2, terus pergi ke hall karangkraf..wah, seronoknye...banyak betul buku2 yang dijual dengan harga yang rendah..yang paling best, tercapai juga hasrat nak beli tabloid iluvislam..almaklumlah, masih susah nak dapatkannya di pasaran.
ramai betul orang yang berkunjung ke PWTC kali ini..seronok melihat suasana di pesta buku ini..almaklumlah, x lama lagi, ku bakal berangkat ke negara orang..pasti suasana bookfair kat sini berbeza dengan bookfair kat US nanti..
banyak sungguh buku2 yang dijual di situ..ada Pustaka Darul Salam, Ana Muslim, Galeri Ilmu, DBP & macam2 lagi..so, kawan2, jika berkesempatan, silalah pergi ke PWTC minggu ini yer..saya pon teringin nak pergi lagi sekali..x puas rase nye..hehe..
JOM.JOM.

Mari Membaca.Membaca menambahkan pengetahuan kita.

5 comments:

tini said...

jom!

gReeN iS pEAce said...

best2..

tapi linguaphone telah mematikan mood di awal pesta buku..

:'(

Ra-bee-ah said...

mph! booth paling bes dlm dunia. peduli org len kate pe. :P
btw, jumaat ni aku nk pi lg. yeay.

sabrina said...

teringin nk pegi jgk

nadiah said...

Salam.

Yosha! Jomjomjom Nabilah!
Ada seat lagi nak gi pesta buku hari rabu ni dengan K.A***.

Nak?