Thursday, April 9, 2009

kawan~

assalamualaikum....

kawan...
kawan..
kawan..

tetibe jer teringat kat kawan2 ku dahulu..rindu..beberape hari lepas, ku terime email from my best friend, Nabilah..wah, terharunye dpt sepucuk surat elektronik dr die..happy..x sangka die masih mengingatiku lg...thnx Nabilah..

smalam pule, sedang ku menelaah physics, phone ku berdering..tuptup skrin phone ku tertulis name Hudeq..kawan di ssp ku dulu..trkejut smpai x trkate la...happy sgt...kami pon berborak la..agaknye smpai setengah jam kot kami berborak..macam2 la...tp yang ku x boleh lupekan ialah tyme die tnye, "tu la Bell, ko pon x call ak, x msg ak.pe a.."hmmm...
kejam ke aku ni??? nape la ak x slalu contact kwn2 ak??? adakah aku lupe mase kite bersame??? huh...

tp x sangke die call ku..x sangke la...
seronok..tp sedih plak bile fikirkan yang kte sume dah meninggalkan alam persekolahan..betullah cakap cekgu bm ku dulu, "awak akan rindukan zaman persekolahan awak nanti, baik awak semua gunakan masa yang tinggal ni dengan kengkawan awak di sini sebaik-baiknye. Nanti semua dah berpecah..Sorang ke situ sorang ke sana...."
Ha'ah la..btol la..rindu..

kengkawan ku...
first thing, sorry for everything..sorry coz x contact korang..bukan sebab aku lupe kat kamu..
bukan sebab ku xde mase..tp sebab....mungkin sebab diriku sendiri yang memikirkan itu x penting..tp ku salah...korang kawanku..korang lah yang byk bantu ku sampai ke tahap ini..tanpa korang, aku x ke mana..thanx..

so klonklusinye, ingat la kengkawan anda walaupon di mane jue mereka berada..sayangilah mereka sementare mereka masih ade...so...sayangilah kawan anda...


.kawan.kawan.kawan.
wassalam..

8 comments:

Ra-bee-ah said...

bell.. tenkiu tau..
=D

Xack Saputra said...

Ingatlah kawan sebelum mengingati diri anda....utamakan orang lain sebelum diri sendiri...mungkin kadang-kadang kita silap,namun,masih ada masa untuk perubahan...kawan yang baik sentiasa ada ketika senang dan susah..ingatilah mereka sebelum mereka mengingati anda....

ara said...

yeah.
btol2.
so engatlah aku selalu ye.
wink2*

bell said...

to bee : thanx gak for being my friends..
hehe..

to saputra : betul2..

to ara : wokeyh..ko pon...igt2 aku nyer..terutamenye tyme ko mkn taw..heheh..XD

.: D-Va :. said...

lalala~
ko mmg bell.
hampeh seperti selalu.
hahaha.

bell said...

to D-Va : sori a roy..
hheheh..ko pe cite??
sme ngn kteorg kan final gak kn skrg??
gud lark?

hidayah~ said...

syg anda jugeee~
*ttbe nyebok*

bell said...

to hidayah : ku juge..hihi